EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Energielabel utiliteitsbouw EPA-U

Het energielabel is verplicht voor eigenaren van een utiliteitsgebouw bij verhuur, verkoop en oplevering. Utiliteitsgebouwen zijn bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen. Zie hier een uitgebreide opsomming.

 

Energielabel voor nieuwe en bestaande utiliteitsbouw – EPA-U

Voor zowel bestaande als nieuwe utiliteitsgebouwen is een energielabel bij verhuur of verkoop verplicht. Bij nieuwe verhuur moet de eigenaar van het gebouw een afschrift van het energielabel aan de nieuwe huurder kunnen geven. Bij verkoop ontvangt de koper het energielabel van de vorige eigenaar.

Energielabel aanvragen voor utiliteitsgebouwen – EPA -U 

Voor utiliteitsgebouwen verloopt de registratie van het energielabel anders dan voor woningen. U ontvangt hierbij  geen voorlopig label en kunt dit ook niet online omzetten in een definitief label. U schakelt zelf een erkend deskundige in (EN Vastgoed). Wij komen op locatie en controleren het gebouw op een aantal punten. Vervolgens ontvangt u als gebouweigenaar een energielabel van ons per e-mail. (pdf). De controle dienst ILT kan zien dat u het label officieel heeft laten registeren.

EN Vastgoed vision – EPA – U

EN Vastgoed kan uw energielabel voor BOG van A tot Z verzorgen. Wilt u een offerte ontvangen of heeft u vragen over het label, neem dan gerust contact op via 075 – 622 6774 of mail naar: info@envastgoedvision.nl