EN Vastgoed Advies

Energielabel utiliteitsbouw EPA-U

Het energielabel is verplicht voor eigenaren van een utiliteitsgebouw bij verhuur, verkoop en oplevering. Utiliteitsgebouwen zijn bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen. Zie hier een uitgebreide opsomming.

 

Energielabel voor nieuwe en bestaande utiliteitsbouw – EPA-U

Voor zowel bestaande als nieuwe utiliteitsgebouwen is een energielabel bij verhuur of verkoop verplicht. Bij nieuwe verhuur moet de eigenaar van het gebouw een afschrift van het energielabel aan de nieuwe huurder kunnen geven. Bij verkoop ontvangt de koper het energielabel van de vorige eigenaar.

Energielabel aanvragen voor utiliteitsgebouwen – EPA -U 

Voor utiliteitsgebouwen verloopt de registratie van het energielabel anders dan voor woningen. U ontvangt hierbij  geen voorlopig label en kunt dit ook niet online omzetten in een definitief label. U schakelt zelf een erkend deskundige in (EN Vastgoed). Wij komen op locatie en controleren het gebouw op een aantal punten. Vervolgens ontvangt u als gebouweigenaar een energielabel van ons per e-mail. (pdf). De controle dienst ILT kan zien dat u het label officieel heeft laten registeren.

EN Vastgoed vision – EPA – U

EN Vastgoed kan uw energielabel voor BOG van A tot Z verzorgen. Wilt u een offerte ontvangen of heeft u vragen over het label, neem dan gerust contact op via 075 – 622 6774 of mail naar: info@envastgoedvision.nl