EN Vastgoed Advies

NEN 2580 Inmeten

Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters?  EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

 

Wilt u uw woning graag verkopen, dan is een berekening van het gebruiksoppervlakte zeer belangrijk voor u. De prijs van een woning is namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid gebruiksoppervlakte. Bent u in het bezit van een kantoorpand en wilt u deze graag verhuren aan één of meerdere partijen, dan is een BVO/VVO berekening (bruto vloeroppervlak en verhuurbaar vloeroppervlak)  beter passend.

 

NEN 2580 Normering

In de NEN 2580 wordt op een zeer gedetailleerde wijze omschreven op welke manier de verschillende soorten inmetingen verricht dienen te worden. Wij kunnen u goed helpen bij het berekenen van de gebruiksoppervlakte (GBO), bruto vloeroppervlakte (BVO) en de verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO).

 

Werkwijzen en soorten berekeningen

EN Vastgoed advies levert bij al deze inmetingen een NEN 2580 certificaat en de benodigde rapportages, dit alles van zeer hoge kwaliteit.

Werkzaamheden:

    • NEN 2580
    • GBO, Gebruiksoppervlakte
    • VVO, Verhuurbaarvloeroppervlakte
    • BVO, Brutovloeroppervlakte

Let op: Indien gewenst kunnen wij de meetcertificaten ook volgens de IPMS richtlijnen van RICS opstellen (BOG).

NEN 2580 meetcertificaat BVO-VVO

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

Voorbeelden

 

Bedrijfsfilm

NEN 2580 meting

Plattegronden