EN Vastgoed Advies

Ontwerp huis

Wie droomt er niet van. Het ontwerpen van uw eigen huis. Een huis dat speciaal gemaakt is voor uw levensstijl. Een huis dat uw identiteit weerspiegeld. EN Vastgoed helpt u graag om deze droom werkelijkheid te laten worden.

In Nederland zijn er op dit moment duizenden kavels te koop, in prijs variërend van € 40.000,- tot boven de €1.000.000,-. Veel mensen met de droom van een eigen huis kopen deze kavels, en laten deze vervolgens bebouwen met een zo groot mogelijke standaardwoning. Natuurlijk zijn dit mooie woningen, maar de droom van uw eigen originele woning komt helaas niet uit. De achterbuurman heeft namelijk dezelfde besteld.

EN Vastgoed advies kan u deze originele woning wel bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat kan doordat alle partijen die bij de bouw betrokken zijn al samenwerken. Dit bespaart tijd, onenigheid en geld.

 

Fases ontwerp huis

  • Schets ontwerp
  • Voorlopig ontwerp
  • Definitief ontwerp
  • Artist impressions

 

Gerelateerde diensten m.b.t. ontwerp huis

Wanneer u een ontwerp heeft vervaardigd, is het vaak van belang om een omgevingsvergunning aan te vragen. EN Vastgoed is hier zeer ervaren in  kan u volledig ontzorgen op dat gebied. Naast een vergunning kan EN Vastgoed uw bouwproject toetsen aan de welstandsnota, maar ook aan het bestemmingsplan. Daarnaast levert EN Vastgoed juiste, betrouwbare , bouwkundige tekeningen t.b.v de vergunning en bouw.

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 EN Vastgoed advies verzorgt ontwerpen in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, eigenlijk in een groot deel van Nederland.

 

Voorbeelden

 

Bedrijfsfilm

NEN 2580 meting

Plattegronden