EN Vastgoed Advies

Over EN Vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren.

EN Vastgoed advies

EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumentenvergunningen, sloopvergunningen, bouwbegeleiding, projectbegeleiding, vastgoed beheer en projectontwikkelingen.

EN Vastgoed advies is een bouwkundig tekenbureau met zowel bouwtechnische kennis als vastgoedkundige kennis. Alle collega’s hebben een bouwkundige opleiding genoten.

EN Vastgoed vision

De dochter onderneming van EN Vastgoed heet EN Vastgoed vision.  EN Vastgoed vision startte met het uittekenen van plattegronden. Toen wij merkten dat de vastgoedmarkt beter gepresenteerd diende te worden, hebben we ervoor gekozen om alle facetten binnen de vastgoedmarkt te leveren. Voor EN Vastgoed vision betekende dit dat we onze diensten hebben gespitst op presentatie van vastgoed in beeld en geluid. Van artist impressions tot videografie tot plattegronden en energielabels.

 

 

 

Voorbeelden

 

Bedrijfsfilm

Waarom EN vastgoed advies

 • Wij bieden een totale oplossing voor vastgoed, vergunningen en overige diensten voor bestaande bouw, nieuwbouw en BOG
 • Helder en eenduidig tarieven.
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij maken weinig fouten omdat er meerdere controles plaats vinden in het proces.
 • Wij leggen u niet vast door middel van contracten of opstart kosten.

EN vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren. EN Vastgoed advies EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumenten...

Over ons

Onze klanten

Meer klanten

Blog

 • 30-01-2020

  Van stagiair tot parttime medewerker

  Van stagiair tot parttime medewerker bij EN Vastgoed Advies. Gefeliciteerd .. Meer weten

 • 14-11-2019

  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm