EN Vastgoed Advies

EN Vastgoed advies in the “great wilderness”

Hugo en Marten van EN Vastgoed advies zijn in april afgereisd naar de Schotse Hooglanden. Vanaf Schiphol vlogen zij naar Inverness om daar de bus te pakken naar het uiterste noordwesten van Schotland.

Door de woeste wateren en steile afgronden baanden zij zich een weg door de “Great Wilderness”. Vanaf het startpunt Kinlochewe trokken zij in 4 dagen naar Dundonnell. Overnachtend in een tent, onder een tarp of in een bothy.

Vanwege de sneeuwval op hoogte was de ingeplande tophoogte helaas niet mogelijk, desondanks vonden zij het een geweldige tocht in een spectaculaire omgeving met een lekkere afsluiting in een whisky distilleerderij.

 

 

Archief

Bedrijfsfilm

Waarom EN vastgoed advies

 • Wij bieden een totale oplossing voor vastgoed, vergunningen en overige diensten voor bestaande bouw, nieuwbouw en BOG
 • Helder en eenduidig tarieven.
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij maken weinig fouten omdat er meerdere controles plaats vinden in het proces.
 • Wij leggen u niet vast door middel van contracten of opstart kosten.

EN vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren. EN Vastgoed advies EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumenten...

Over ons

Onze klanten

Meer klanten

Blog

 • 30-01-2020

  Van stagiair tot parttime medewerker

  Van stagiair tot parttime medewerker bij EN Vastgoed Advies. Gefeliciteerd .. Meer weten

 • 14-11-2019

  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm