EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Bestektekening

Wanneer u een omgevingsvergunning aanvraagt moet u een bestektekening overleggen. Ook wanneer er vergunningsvrij gebouwd mag worden, vraagt de gemeente om een tekening van uw plannen. Daarnaast heeft u de bestektekening nodig om een vergelijkbare offerte op te kunnen vragen bij verschillende aannemers.

De bestektekening wordt vaak op schaal 1:100 getekend en bevat o.a. de volgende gegevens: Plattegronden, doorsneden en gevelaanzichten. Ook wordt eventueel een tekening van de huidige en nieuwe situatie toegevoegd.

 

Waarom een bestektekening?

 • Aannemer kan nauwkeurige en vergelijkbare offerte maken;
 • Werkwijze en materialen staan vast, er kunnen geen misverstanden ontstaan;
 • De bestektekening volstaat als bescherming van opdrachtgever en opdrachtnemer.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen, naast een bestektekening?

Verschillend per gemeente verzoekt Bouwtoezicht soms om aanvullende informatie Zoals bv. ventilatie– en daglichtberekeningen of bodemonderzoek.  Een energieprestatie-(epc)berekening kan alleen bij nieuwbouw worden gevraagd.

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 EN Vastgoed advies verzorgt voor u het aanvragen en opstellen van bestektekeningen e.d. in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, en nog veel meer plaatsen binnen Nederland. 

 

 
 

Bedrijfsfilm

NEN 2580 meting

Plattegronden