EN Vastgoed Advies

Bezonningsstudie

Wilt u een aanbouw of opbouw realiseren, maar vraagt u zich af wat voor invloed dit heeft op zon en schaduwligging?  Kunnen uw buren bezwaar maken en wordt dat dan gegrond verklaard? Om hier inzicht in te krijgen kunt u een bezonningsstudie laten maken.

Door uw woning in te voeren in onze 3D programmatuur kunnen wij de zon inval simuleren.  Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de exacte hoeveelheid direct zonlicht dat in de betreffende woning valt berekenen. Ook zullen wij hierbij kijken of deze hoeveelheid valt binnen de normen van het bouwbesluit.

 

Werkwijze

Bij een Bezonningsstudie aan de hand van een 3D visualisatie, kan de ligging van een object ten opzichte van de zon op elk tijdstip van ieder jaargetijde worden getoond. Hiermee worden onder meer lichtinvallen en schaduwplekken duidelijk. Dit kunt u gebruiken als onderbouwing voor of tegen een bezwaar op een verbouwing.

 

Gerelateerde diensten

Naast een bezonningsstudie is EN Vastgoed ook gespecialiseerd op het gebied van andere visualisaties en ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld zien hoe uw huis er uit zien na een verbouwing of wilt u de mogelijkheden vergelijken. Dan zijndit wellicht interresante diensten voor u:

Ontwerp
HD Artist impression
Omgevingsvergunning

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt bezonningsstudie ‘s in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland!

 

Voorbeelden