EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Bezonningsstudie

Wilt u een aanbouw of opbouw realiseren, maar vraagt u zich af wat voor invloed dit heeft op zon en schaduwligging?  Kunnen uw buren bezwaar maken en wordt dat dan gegrond verklaard? Om hier inzicht in te krijgen kunt u een bezonningsstudie laten maken.

Door uw woning in te voeren in onze 3D programmatuur kunnen wij de zon inval simuleren.  Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de exacte hoeveelheid direct zonlicht dat in de betreffende woning valt berekenen. Ook zullen wij hierbij kijken of deze hoeveelheid valt binnen de normen van het bouwbesluit.

 

Werkwijze

Bij een Bezonningsstudie aan de hand van een 3D visualisatie, kan de ligging van een object ten opzichte van de zon op elk tijdstip van ieder jaargetijde worden getoond. Hiermee worden onder meer lichtinvallen en schaduwplekken duidelijk. Dit kunt u gebruiken als onderbouwing voor of tegen een bezwaar op een verbouwing.

 

Gerelateerde diensten

Naast een bezonningsstudie is EN Vastgoed ook gespecialiseerd op het gebied van andere visualisaties en ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld zien hoe uw huis er uit zien na een verbouwing of wilt u de mogelijkheden vergelijken. Dan zijndit wellicht interresante diensten voor u:

Ontwerp
HD Artist impression
Omgevingsvergunning

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt bezonningsstudie ‘s in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland!

 

Voorbeelden