EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Bouwbegeleiding

Naast het indienen van de omgevingsvergunning kunnen wij offertes vergelijken van gerenommeerde aannemers, maar ook  de complete bouwbegeleiding op ons nemen.

 

Waarom bouwbegeleiding?

Professionele controle op:

 • Bouwplanning;
 • Meer/ -minderwerk;
 • Bouw volgens vergunning;
 • Bouw volgens werktekeningen;
 • Werkvoorbereiding;
 • Budget bewaking.

 

Werkwijze EN Vastgoed bouwbegeleiding

EN Vastgoed advies fungeert bij bouwbegeleiding als aanspreekpunt, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij regelen de communicatie en planning met de aannemer, houden meer- en minderwerk strikt in de gaten en komen geregeld langs om te controleren of er gebouwd wordt volgens de vergunning en constructieberekening. Doordat alle tekeningen door EN Vastgoed advies zijn getekend, kennen wij deze door en door. Daarom kunnen wij altijd direct antwoord geven op vragen met betrekking tot de bouw.

 

Gerelateerde diensten m.b.t. Bouwbegeleiding

Als u via ons offertes voor uw aanbouw of verbouwing laat opvragen, dan levert dit voor u meerdere voordelen op. Deze offertes vragen wij op bij een drietal gerenommeerde aannemers. Met deze partijen hebben wij een zeer goede band, daarnaast hebben zij net als EN Vastgoed advies kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Vervolgens zullen wij de offertes vergelijken en u een gedegen advies verschaffen. Op deze manier komt altijd de partij met de hoogste prijs/kwaliteit verhouding bovendrijven.

knop referenties knop offere knop contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

EN Vastgoed advies verzorgt bouwbegeleidingen e.d. in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, en nog veel meer plaatsen binnen Nederland. 

 

Voorbeelden