EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Bouwbesluittoets

Wilt u weten of uw bouwplannen voldoen aan het bouwbesluit? EN Vastgoed advies kan deze voor u toetsen aan het bouwbesluit. Het bouwbesluit is een verzameling bouwtechnische minimum eisen waar alle bouwwerken in Nederland aan moeten voldoen.

 

Waarom een bouwbesluittoets laten uitvoeren?

Het Nederlands bouwbesluit bevat voorschriften met betrekking tot het bouwen van bouwwerken uit het oogpunt van veiligheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid, gezondheid en milieu. Het bouwbesluit wordt als erg complex ervaren door de grote hoeveelheid bouwregels en de relatie tussen deze regels.

Voordelen:

 • Vooraf meer duidelijkheid over kans van slagen omgevingsvergunning;
 • Ervaren partner met kennis over bouwbesluit (nieuw bouwbesluit 2012);
 • Helderheid over huidige prestaties van woning m.b.t. energie, ventilatie, lichtinval, ect.

 

Werkwijze

EN Vastgoed kan uw (ver) bouwplannen toetsen aan het bouwbesluit. Wij zullen nagaan of de plannen aan alle eisen voldoen. Wanneer dit niet het geval is zullen wij een advies geven waarin wij vermelden welke aanpassingen u dient door te voeren.

EN Vastgoed zal uw bouwplannen toetsen op bruikbaarheid, spuiventilatie, daglichtinval, algemene ventilatie, bouwconstructies, energieprestatie en als optie milieuprestatie.

 

Gerelateerde diensten m.b.t. bouwbesluittoets

EN Vastgoed kan naar de bouwbesluittoets, ook de vluchtplannen/vluchtplattegronden, gebruiksvergunningen/meldingen, omgevingsvergunningen en constructieberekeningen voor u verzorgen:

 • Brandveiligheid;
 • Omgevingsvergunning;
 • Constructieberekening.

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt de bouwbesluittoest  in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstreek, kortom in het grootste deel van Nederland.