EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Energie Index woning verhuur

Als verhuurder bent u verplicht nieuwe huurders te informeren over de energieprestatie van de woning (voor bestaande huurders geldt die verplichting niet altijd). Afhankelijk van de energieprestatie (Energie Index) krijgt een woning extra punten. Hoe energiezuiniger de woningen des te meer punten uw woning krijgt voor de WWS puntentelling.

Sinds 1 januari 2015 bepaalt de Energie Index de energiezuinigheid (energieprestatie) van een woning. De Energie Index van een woningdrukt de energetische prestatie van een woning uit in een getal aan de hand van een nauwkeurige berekening.

 

Waarom Energie Index?

 • Verplicht bij nieuwe verhuur;
 • Mee te nemen in WWS puntentelling;
 • Nauwkeurig beeld van energieprestatie woning.

 

Werkwijze Energie Index

EN Vastgoed  zal op locatie langskomen om de woning op 150 kenmerken te beoordelen. Aan de hand hiervan werkt onze adviseur dit op kantoor uit tot een volwaardig berekening ‘’Energie Index’’. Deze berekening maakt hij zonder tussenkomst van de web-applicatie van de overheid. Naast de Energie Index, zal ook het wel bekende Energielabel (A t/m G) afgegeven worden.

EN Vastgoed rekent voor het verzorgen van de Energie Index op locatie een bedrag van €189, – excl. btw en reiskosten. Deze prijs is gebaseerd op woningen van max. 200 m2.

Gaat u uw woning verkopen? Dan kunt is een definitief energielabel voldoende.

epbd

EN Vastgoed is BRL 9500-00 en 9500-01 gecertificeerd voor het afgeven van Energielabels voor bestaande woningen.

knop referenties knop offere knop contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 EN Vastgoed advies verzorgt energie index in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, en nog veel meer plaatsen binnen Nederland. 

 

Voorbeelden