EN Vastgoed Advies

Energielabel maatwerkadvies

Bij het kopen van een woning of een ander pand nemen de kopers zelden de energieprestatie van woningen of gebouwen mee. Terwijl dit voor een belangrijk deel de maandelijkse lasten bepaalt. U heeft er baat bij hier vooraf goed over na te denken. Het energielabel maakt de energieprestatie inzichtelijk.

EN Vastgoed advies kan voor u naast het energielabel, ook een energielabel maatwerkadvies geven over welke maatregelen u kunt treffen om een hoger energielabel, en dus een zuiniger verbruik, te krijgen.

 

Meerwaarde als verkoper

Uw klanten waarderen heldere en duidelijke informatie over de energieprestatie van een woning of gebouw, zeker bij stijgende energieprijzen. Breng dit daarom ter sprake, dat kan een positief verkoopargument opleveren bij eventuele verkoop.

Ook kunt u hen helpen besparen, bijvoorbeeld door hen erop te wijzen dat het energielabel van invloed kan zijn op de hoogte van de te verstrekken hypotheek en op de bestedingsruimte. Zo onderscheidt u zich, met het oog op de toekomst.

Heeft u of uw klanten verbouwingswensen? Bespreek dan de optie om energiebesparingsmaatregelen te treffen. Er zijn goede redenen om dit te overwegen, zoals een lagere energienota, meer comfort, waardevermeerdering van de woning of het gebouw, en natuurlijk het klimaatvoordeel.

epbd

EN Vastgoed is BRL 9500-00 en 9500-01 gecertificeerd voor het afgeven van Energielabels voor bestaande woningen.

knop referenties knop offere knop contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 EN Vastgoed advies verzorgt maatwerkadvies in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, en nog veel meer plaatsen binnen Nederland.