EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Energielabel maatwerkadvies

Bij het kopen van een woning of een ander pand nemen de kopers zelden de energieprestatie van woningen of gebouwen mee. Terwijl dit voor een belangrijk deel de maandelijkse lasten bepaalt. U heeft er baat bij hier vooraf goed over na te denken. Het energielabel maakt de energieprestatie inzichtelijk.

EN Vastgoed advies kan voor u naast het energielabel, ook een energielabel maatwerkadvies geven over welke maatregelen u kunt treffen om een hoger energielabel, en dus een zuiniger verbruik, te krijgen.

 

Meerwaarde als verkoper

Uw klanten waarderen heldere en duidelijke informatie over de energieprestatie van een woning of gebouw, zeker bij stijgende energieprijzen. Breng dit daarom ter sprake, dat kan een positief verkoopargument opleveren bij eventuele verkoop.

Ook kunt u hen helpen besparen, bijvoorbeeld door hen erop te wijzen dat het energielabel van invloed kan zijn op de hoogte van de te verstrekken hypotheek en op de bestedingsruimte. Zo onderscheidt u zich, met het oog op de toekomst.

Heeft u of uw klanten verbouwingswensen? Bespreek dan de optie om energiebesparingsmaatregelen te treffen. Er zijn goede redenen om dit te overwegen, zoals een lagere energienota, meer comfort, waardevermeerdering van de woning of het gebouw, en natuurlijk het klimaatvoordeel.

epbd

EN Vastgoed is BRL 9500-00 en 9500-01 gecertificeerd voor het afgeven van Energielabels voor bestaande woningen.

knop referenties knop offere knop contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 EN Vastgoed advies verzorgt maatwerkadvies in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, en nog veel meer plaatsen binnen Nederland.