EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Financiële haalbaarheid

In de financiële haalbaarheid analyse wordt onderzoek gedaan naar de investeringsbudgetten en de daar tegenoverstaande mogelijke opbrengsten en exploitatiekosten.

 

Waarom financiële haalbaarheid laten testen?

Voordat een ontwikkeling van vastgoed daadwerkelijk plaats vindt, is het van groot belang dat de risico’s, kansen en bedreigingen in kaart zijn gebracht. Met dit inzicht kunnen de risico factoren voor de opdrachtgever worden verkleind.

Ook laat dit niet alleen de financiële haalbaarheid van het project zien voor vandaag de dag, maar ook welke ontwikkeling u in de toekomst kunt verwachten.

 

Werkwijze financiële haalbaarheid analyse

Op verschillende momenten binnen het ontwikkelproces wordt het plan doorgerekend en getest aan de uitgangspunten. Dit gebeurt van schetsontwerp tot en met de nacalculatie bij oplevering. Aan de hand van deze informatie worden planningen en beslisschema’s gemaakt.

Vervolgens worden de budgetten vastgesteld en de liquiditeitsprognoses incl. financieringsbehoefte bepaald. Met deze uitgebreide analyse kunt u verantwoording afleggen aan opdrachtgevers en bent u verzekerd van een goed onderbouwde basis voor het project.

Het project wordt op o.a. de volgende aspecten getoetst:

 • maatschappelijke aspecten;
 • juridische aspecten;
 • financieel-economische aspecten;
 • functionele aspecten;
 • markteconomische aspecten;
 •  technische aspecten.

 

Gerelateerde diensten

Naast het maken van een financiële haalbaarheid analyse, verzorgen wij ook alle soorten omgevings/bouwvergunningen, realiseren wij constructie berekeningen, voeren wij bouwbegeleidingen uit en verzorgen wij werk-en bestektekeningen.

Omgevingsvergunningen
Constructie berekeningen
Bouwbegeleidingen
Werktekeningen
Bestektekeningen 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt financiële haalbaarheid analyses in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland!

 

Voorbeelden