EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Haalbaarheidsonderzoek

Concepten krijgen tegenwoordig heel snel gestalte en lijken daarmee ook al heel snel uitvoerbaar en economisch haalbaar. Is dit in werkelijkheid ook zo? Wilt u inzicht krijgen in de haalbaarheid van uw concept of de bouw van onroerend goed, dan is het verstandig om goed na te gaan wat de voor en nadelen zijn. Een haalbaarheidsonderzoek voor iedere investering is dan ook zeer belangrijk.

 

 Waarom een haalbaarheidsonderzoek?

 • Inzicht in economische haalbaarheid;
 • Inzicht in technische haalbaarheid;
 • Presenteerbaar onafhankelijk advies rapport.

 

Onze werkwijze

EN Vastgoed advies kan voor u een haalbaarheidsonderzoek organiseren en uitvoeren, wanneer u de kans van slagen van een nieuwe ontwikkeling wilt weten. Wij beschikken over specialistische kennis en over een zeer uitgebreide hoeveelheid aan cijfermateriaal, welke wij bij onze berekeningen (haalbaarheidsonderzoek) gebruiken. Een uitgebreid, helder en presenteerbaar adviesrapport zal de uitkomst bieden of een investering haalbaar blijkt te zijn of juist niet.

 

Gerelateerde diensten m.b.t. een haalbaarheidsonderzoek?

Uiteraard kunnen wij naast het uitvoeren van het haalbaarheidsonderzoek ook de overige werkzaamheden verrichten. Hierbij kunt u denken aan het verkrijgen van een omgevingsvergunning tot het verzorgen van de bouwbegeleiding.

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt haalbaarheidsonderzoek in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland!

 

 

Voorbeelden