EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Massastudie

Een massastudie is een plan waarin onderzocht wordt welke bouwvolume op een bepaald gebied wenselijk en mogelijk is. Ook geeft het zicht op de ruimtelijke- en visuele gevolgen voor een locatie.

 

Waarom een Massastudie?

Door het verrichten van een massastudie kan EN Vastgoed inzicht verschaffen in het te realiseren bouwvolume. Zo kan het maximale aantal m² te bebouwen grond in kaart worden gebracht. Hierbij wordt ook gekeken naar het bestemmingplan, ofwel de richtlijnen van uw gemeente voor de desbetreffende locatie. Aan de hand van deze informatie kan een afweging gemaakt worden voordat planconcepten in detail worden uitgewerkt.

 

Werkwijze massastudie

Allereerst wordt het project getoetst aan het bestemmingsplan. Daarna wordt de massastudie uitgewerkt in herkenbare volumes (3D). Dit wordt vervolgens verwerkt in de omgeving zodat het totaalbeeld inzichtelijk wordt en de invloed van het gebouw binnen de omgeving zichtbaar wordt.

 

Gerelateerde diensten

Naast het maken van een massastudie, verzorgen wij ook alle soorten omgevingsvergunningen, voeren wij bouwbegeleidingen uit, realiseren wij constructie berekeningen en verzorgen wij werk-en bestektekeningen.

Omgevingsvergunningen
Constructie berekeningen
Bouwbegeleidingen
Werktekeningen
Bestektekeningen 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt massastudie ‘s in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland!

 

Voorbeelden