EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Ontruimingsplan

Wanneer er in uw pand een brandmeldinstallatie aanwezig is, is het verplicht een ontruimingsplan in bezit te hebben. Volgens de Arbeidsomstandighedenwet  is elk bedrijf verplicht om “doeltreffende maatregelen” te treffen voor een eventuele evacuatie. Het Ontruimingsplan beschrijft het volgende; hoe men veilig het gebouw verlaat, wie dit begeleid en wat er verwacht wordt van BHV’ers per  calamiteit (brand, bommelding of stroomuitval).

 

Wanneer is een ontruimingsplan verplicht?

Een ontruimingsplan is verplicht bij een gebruiksvergunning. Wanneer een gebruiksvergunning of gebruiksmelding nodig is, is vanzelfsprekend ook het ontruimingsplan verplicht:

 • voor gebouwen waarin meer dan vijftig personen tegelijk aanwezig zullen zijn;
 • voor gebouwen waar bedrijfsmatig gevaarlijke stoffen worden opgeslagen zoals aangegeven in de Regeling Bouwbesluit Brandveiligheid;
 • voor gebouwen waarin aan meer dan vier personen bedrijfsmatig of in het kader van verzorging nachtverblijf zal worden gegeven;
 • voor gebouwen waarin aan meer dan tien kinderen jonger dan twaalf jaar, of aan meer dan tien lichamelijk en/of geestelijk gehandicapten dagverblijf zal worden verschaft.

 

Werkwijze

EN Vastgoed stelt een doeltreffend en duidelijk ontruimingsplan op. Dit doen wij aan de hand van de NEN 8112 welke aanwijzingen voor het opstellen van een ontruimingsplan geeft. Een ontruimingsplan is maatwerk, wij stemmen het plan volledig af op uw organisatie en zorgen dat het aan alle belangrijke eisen voldoet.

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 EN Vastgoed advies verzorgt ontruimingsplannen in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, eigenlijk in een groot deel van Nederland.

 

Voorbeelden

 

Bedrijfsfilm

NEN 2580 meting

Plattegronden