EN Vastgoed Advies

Planontwikkeling

Wanneer EN Vastgoed een projectplan heeft getoetst op haalbaarheid, is het tijd om het concrete plan te ontwikkelen. Hierbij zetten wij onze kennis en ervaring in om voor u het beoogde resultaat te behalen.  Wij maken de keuzes en mogelijkheden voor u inzichtelijk. Verschillende mogelijkheden hebben een verschillend risico profiel en dus ook andere opbrengsten. Wij helpen u graag met deze planontwikkeling.

 

Voordelen EN Vastgoed

  • Ruime kennis en ervaring;
  • Eerlijke prijzen;
  • Volledige betrokkenheid en service.

 

Werkwijze

Allereerst zal EN Vastgoed het huidige plan testen aan mogelijkheden betreft regelgeving en locatiegebonden factoren. Denk aan het bestemmingsplan, benodigde vergunningen en de slagingskans daarvan, asbest- en bodemonderzoek en een eventueel milieuraport.

Daarna stellen wij een rapport samen waarin wij een advies geven over de vorm van het project. Vervolgens wordt een volledig projectontwikkelingsplan opgesteld. Tijdens deze planontwikkeling worden o.a. een programma van eisen, investeringsramingen, omgevingsvergunning aanvraag, projectpartijen, benodigde onderzoeken en benodigd tekenwerk verwerkt.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen, naast planontwikkeling?

Uiteraard kunnen wij naast het verzorgen van de planontwikkeling ook overige werkzaamheden verrichten. Hierbij kunt u denken aan het verkrijgen van een omgevingsvergunning tot het verzorgen van de bouwbegeleiding.

 

 knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt planontwikkeling in: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland!

 

Voorbeelden