EN Vastgoed Advies

Project Provincialeweg, Zaandam

Nieuwbouwproject De Makelaar is van start gegaan. Het appartementencomplex zal gerealiseerd worden aan de Provincialeweg in het stadshart van Zaandam en heeft maar liefst 18 appartementen en 2 penthouses. De bovenste 3 verdiepingen van De Makelaar zijn voor de penthouses met een geweldig uitzicht over de Zaanse skyline. De uitstraling van het complex bevat de welbekende Zaanse elementen zoals het kleurpalet en de vormgeving van de gevel.

Thijssen Makelaardij heeft de verkoop van de appartementen verzorgd. Het ontwerp is geleverd door 351 Architecture & Design, daarnaast heeft 351 Architecture & Design de omgevingsvergunning in samenwerking met EN Vastgoed verzorgd. Tevens heeft EN Vastgoed de werktekeningen en artist impressions vervaardigd. Wij wensen Van Braam Minnesma een voorspoedige bouw toe!

 

Archief

Bedrijfsfilm

Waarom EN vastgoed advies

 • Wij bieden een totale oplossing voor vastgoed, vergunningen en overige diensten voor bestaande bouw, nieuwbouw en BOG
 • Helder en eenduidig tarieven.
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij maken weinig fouten omdat er meerdere controles plaats vinden in het proces.
 • Wij leggen u niet vast door middel van contracten of opstart kosten.

EN vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren. EN Vastgoed advies EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumenten...

Over ons

Onze klanten

Meer klanten

Blog

 • 30-01-2020

  Van stagiair tot parttime medewerker

  Van stagiair tot parttime medewerker bij EN Vastgoed Advies. Gefeliciteerd .. Meer weten

 • 14-11-2019

  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm