EN Vastgoed Advies

Dhr. Wiersma uit Warten

Dhr. Wiersma heeft EN Vastgoed gevraagd om hem te helpen bij het aanvragen van zijn omgevingsvergunning. Dhr. Wiersma had zelf al tekeningen laten maken bij een ander tekenbureau en heeft vervolgens zelf de vergunningsaanvraag ingediend.

Helaas bleek dat de gemeente veel meer gegevens, tekeningen en berekeningen wilde zien dan Dhr. Wiersma vooraf had kunnen bedenken. EN Vastgoed heeft Dhr. Wiersma van advies voorzien. Dit was zijn reactie:

”Als ik dit alles van tevoren had geweten had ik jullie direct ingeschakeld. Dat was veel gemakkelijker geweest voor ons.”

 

 

Archief

Bedrijfsfilm

Waarom EN vastgoed advies

 • Wij bieden een totale oplossing voor vastgoed, vergunningen en overige diensten voor bestaande bouw, nieuwbouw en BOG
 • Helder en eenduidig tarieven.
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij maken weinig fouten omdat er meerdere controles plaats vinden in het proces.
 • Wij leggen u niet vast door middel van contracten of opstart kosten.

EN vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren. EN Vastgoed advies EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumenten...

Over ons

Onze klanten

Meer klanten

Blog

 • 30-01-2020

  Van stagiair tot parttime medewerker

  Van stagiair tot parttime medewerker bij EN Vastgoed Advies. Gefeliciteerd .. Meer weten

 • 14-11-2019

  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm