EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Samenvoegingsvergunning

Naast het splitsen van een pand, is het ook mogelijk om een tweetal naast of boven elkaar gepositioneerde appartementen samen te voegen. Hier heeft u een samenvoegingsvergunning voor nodig, EN Vastgoed advies kan u ook bij dit type vergunningen de helpende hand bieden.

Heeft u een samenvoegingsvergunning nodig?

In vele gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig voor een samenvoeging. Dit is na te gaan via onderstaande link.

Doe de omgevingsvergunning check

Let op: Dit is slechts een schatting. Omdat elke gemeente een ander beleid, bestemmingsplan, bouwverordening en welstandsniveau hanteert, kan het zo zijn dat er in uw geval wel of geen samenvoegingsvergunning nodig is terwijl de omgevingsvergunning-check anders laat zien.

Kosten aanvraag samenvoegingsvergunning?

Bij het verkrijgen van een samenvoegingsvergunning  komen verschillende kosten kijken. Zowel voor het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, als voor het realiseren van de verplichte tekeningen.

Gemeentelijke kosten samenvoegingsvergunning :

Belangrijk hierbij is om te weten dat de gemeente ca. 2% van de bouwkosten (excl. BTW) rekent aan leges kosten.
De leges kosten verschillen wel per gemeente, dus neem altijd even een kijkje op de gemeentelijke website om te kijken met welk percentage uw gemeente werkt.

Kosten vergunningstekening:
Dit is afhankelijk van uw wensen.Wanneer u constructieve wijzigingen wilt doorvoeren, zullen er meer tekeningen nodig zijn.

 

Volledig ontzorgt worden?

Wanneer wij uw vergunningaanvraag uit handen nemen, kunnen wij ook het volgende voor u doen:
Het opvragen van offertes voor de een eventuele verbouwing. Dit doen wij bij een drietal gerenommeerde aannemers. Deze offertes zullen wij voor u vergelijken en u een gedegen advies geven.

Procedure omgevingsvergunning aanvraag bij gemeente

Procedure aanvraag omgevingsvergunning gemeente

 

Werkwijze omgevingsvergunningaanvraag EN Vastgoed advies

Werkwijze indiening omgevingsvergunning EN Vastgoed advies

 

Waar moet u nog meer aan denken bij een verbouwing?

Waar moet u nog meer aan denken bij een verbouwing?

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 EN Vastgoed advies verzorgt voor u het aanvragen en opstellen van uw omgevingsvergunning in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, eigenlijk in een groot deel van Nederland.