EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Schetsontwerp

Heeft u altijd gedroomd van een Amerikaanse veranda rond uw huis of bewaart u warme herinneringen aan de stolpboerderij van uw grootouders en wilt hier iets van terug vinden in uw woning? Wij komen in samenwerking met u tot een schetsontwerp van de woning.

Aan de hand van deze plannen kan er vervolgens ook een schetsontwerp gemaakt worden van het interieur, zodat u precies kunt zien hoe de woning er aan de binnenzijde uit gaat zien. Bij het schetsontwerp kunnen wij u ook een “artist impression” leveren.

Nadat u het schetsontwerp goed heeft gekeurd, gaat EN Vastgoed in samenspraak met de aannemer het ontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp van de woning en het interieur.

 

Gerelateerde diensten m.b.t. ontwerp huis

Wanneer u een ontwerp heeft vervaardigd, dient u een omgevingsvergunning aan te vragen om het bouwwerk te mogen realiseren. EN Vastgoed is hier zeer ervaren in  kan u volledig ontzorgen op dit gebied.

Naast een vergunning kan EN Vastgoed uw bouwproject toetsen aan de welstandsnota, maar ook aan het bestemmingsplan.

Daarnaast leverd EN Vastgoed juiste, betrouwbare , bouwkundige tekeningen t.b.v de vergunning en bouw. Wilt u een nóg realistischer beeld van uw toekomstige woning, wellicht is een artist impression een goede oplossing!

 

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 EN Vastgoed advies verzorgt ontwerpen in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, eigenlijk in een groot deel van Nederland.

 

Voorbeelden

 

Bedrijfsfilm

NEN 2580 meting

Plattegronden