EN Vastgoed Advies

Splitsingstekening

Bent u in het bezit van een groot pand of vindt u uw woning te groot, dan is het mogelijk een deel daarvan te verkopen. Om dit mogelijk te maken heeft u een splitsingsvergunning nodig. Het aanvragen van een splitsingsvergunning is een zeer ingewikkelde en tijdrovende bezigheid. EN Vastgoed advies kunt u hierbij helpen, wij nemen u alles uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Naast het splitsen van een pand, is het ook mogelijk om een tweetal naast of boven elkaar gepositioneerde appartementen samen te voegen. Hier heeft u een samenvoegingsvergunning voor nodig, EN Vastgoed advies kan u bij dit type vergunningen ook van dienst zijn.

 

Voordelen splitsingstekening bij EN Vastgoed advies:

  • Snelle afhandeling;
  • Kwaliteit door ervaring, geaccepteerd door het kadaster;
  • Volledige service.

 

Waarom een splitsings- of samenvoegingstekening door EN Vastgoed laten verzorgen?

Voor een splitsings- of samenvoegingsvergunning is duidelijk bouwkundig tekenwerk absoluut noodzakelijk.  Daarnaast moet de splitsing of samenvoeging ook kadastraal doorgevoerd worden, zodat er losse appartementsrechten ontstaan. Dit gebeurt door middel van splitsings- of samenvoegingstekeningen. EN Vastgoed advies levert u bouwkundig tekenwerk, splitsings- en samenvoegingstekeningen van zeer hoge kwaliteit en conform de daarvoor geldende normen.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen naast een splitsingstekening?

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt voor u het aanvragen en opstellen van splitsings- en samenvoegingsvergunningen in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland.

 

 

Voorbeelden

 

Bedrijfsfilm

NEN 2580 meting

Plattegronden