EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Splitsingsvergunning

Vindt u uw woning te groot of bent u in het bezit van een groot pand, dan is het mogelijk een deel daarvan te verkopen. Om dit te kunnen doen heeft u een splitsingsvergunning nodig. Het aanvragen van een splitsingsvergunning is een zeer ingewikkelde en tijdrovende bezigheid. EN Vastgoed advies kan u bij dit proces helpen, wij nemen u alles uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Naast het splitsen van een pand, is het ook mogelijk om een tweetal naast of boven elkaar gepositioneerde appartementen samen te voegen. Hier heeft u een samenvoegingsvergunning voor nodig, EN Vastgoed advies kan u ook bij dit type vergunningen de helpende hand bieden.

 

Voordelen splitsingstekening bij EN Vastgoed advies:

 • Snelle afhandeling;
 • Kwaliteit door ervaring, geaccepteerd door het kadaster;
 • Volledige service.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen naast een splitsingstekening?

 

Werkwijze

Om een splitsings- of samenvoegingsvergunning aanvraag goed te laten verlopen is duidelijk bouwkundig tekenwerk absoluut noodzakelijk. Verder moet de splitsing of samenvoeging ook kadastraal doorgevoerd worden, zodat er losse appartementsrechten ontstaan. Dit gebeurt door middel van splitsings- of samenvoegingstekeningen. EN Vastgoed advies levert u bouwkundig tekenwerk, splitsings- en samenvoegingstekeningen van zeer hoge kwaliteit en conform de daarvoor geldende normen.

 

Procedure omgevingsvergunning aanvraag bij de gemeente

Procedure aanvraag omgevingsvergunning gemeente

 

Werkwijze omgevingsvergunningaanvraag EN Vastgoed advies

Werkwijze indiening omgevingsvergunning EN Vastgoed advies

 

Waar moet u nog meer aan denken bij een verbouwing?

Waar moet u nog meer aan denken bij een verbouwing?

knop referenties knop offere knop contact

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EN Vastgoed advies verzorgt voor u het aanvragen en opstellen van splitsings- en samenvoegingsvergunningen in de regio’s: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek. Kortom in bijna heel Nederland.

 

Voorbeelden