EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Nominatie Babel Architectuurprijs

EN Vastgoed is met het pand ‘’Ons belang’’ op de Botenmakersstraat 16 genomineerd voor de Babel Architectuurprijs 2018. Het thema dit jaar is Transformatie & Herbestemming.

Het pand wat in 1927 gebouwd is voor de stichting Christelijke Belangen, heeft lang dienst gedaan als verenigingsgebouw, gemeentelijke gym- en toneelzaal. In de jaren voorafgaand aan de transformatie naar 10 appartementen is het pand gekraakt geweest. Helaas is dat niet ten goede gekomen van de kwaliteit van het gebouw, maar gelukkig hebben wij hier verandering in gebracht.

In opdracht van Richard de Vries heeft EN Vastgoed het ontwerp en de vergunning verzorgd. De transformatie naar appartementencomplex was een succes; de appartementen waren populair en destijds al snel verkocht door Thijssen makelaardij.

Wij zijn erg trots op deze nominatie. Hierbij willen wij de initiatiefnemer, Richard de Vries, normaals hartelijk danken voor deze mooie opdracht en Stichting Babel (https://www.stichting-babel.nl/) evenals de inzenders, dank voor deze nominatie!

Meer informatie over de nominaties: https://www.deorkaan.nl/nominaties-babel-architectuurprijs-watertoren-zaandijkerkerk-bind-hoop/

 

Archief

Bedrijfsfilm

Waarom EN vastgoed advies

 • Wij bieden een totale oplossing voor vastgoed, vergunningen en overige diensten voor bestaande bouw, nieuwbouw en BOG
 • Helder en eenduidig tarieven.
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij maken weinig fouten omdat er meerdere controles plaats vinden in het proces.
 • Wij leggen u niet vast door middel van contracten of opstart kosten.

EN vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren. EN Vastgoed advies EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumenten...

Over ons

Onze klanten

Meer klanten

Blog

 • 14-01-2019

  18 januari gesloten i.v.m. 10-jarig bestaan

  <.. Meer weten

 • 19-11-2018

  Welkom in ons land Sint en Piet

  EN Vastgoed is vriend van Sint in Wormer en Wormerveer. Welkom Sint en Piet.. Meer weten

Bekijk onze blog