EN Vastgoed advies Splitsingsvergunningen Inmeten NEN 2580 Omgevingsvergunningen
 • EN Vastgoed advies

  Vakkundig, veelzijdig, servicegericht, daadkrachtig en innovatief.

 • Splitsingsvergunningen

  Vindt u uw woning te groot of wilt u een deel van uw woning verkopen? Dan heeft u een splitsingsvergunning nodig. EN Vastgoed advies kan u bij dit ingewikkelde en tijdrovende proces helpen.

  Meer weten
 • Inmeten NEN 2580

  Heeft u een conflict met een andere partij over het aantal vierkante meters? EN Vastgoed advies kan u hierin de helpende hand bieden. Wij zijn een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in het inmeten van panden conform NEN 2580.

  Meer weten
 • Omgevingsvergunningen

  EN Vastgoed advies neemt uw vergunningsaanvraag van a tot z uit handen. Van het indienen van de omgevingsvergunning tot het vergelijken van offertes van aannemers en van ontwerp tot volwaardige bouwtekening.

  Meer weten

Waar moet u aan denken bij een verbouwing?

Offertes opvragen bij aannemer

1. Het opvragen van offertes voor een vergunningsplichtig bouwwerk doen wij bij een drietal gerenommeerde aannemers. Deze offertes zullen wij voor u vergelijken en u een gedegen advies geven.

Interactieve plattegrond

2. Wij kunnen een interactieve plattegrond maken van uw huis zoals deze eruit zal zien na de verbouwing. Doordat u de plattegrond ook online kunt inrichten, zult u een duidelijk beeld krijgen van de nieuwe situatie.

Bouwbegeleiding

3. Wij kunnen de complete bouwbegeleiding uitvoeren. Wij regelen de communicatie en planning met de aannemer, wij houden meer- en minderwerk strikt in de gaten en komen geregeld langs om te controleren of er gebouwd wordt volgens de vergunning en constructieberekening. Kortom, wij zijn het aanspreekpunt en u heeft er geen omkijken meer naar.