EN Vastgoed Advies

Stijging aantal bouwvergunningen in Noord-Holland het sterkst

Het gaat duidelijk beter met de woningmarkt in Nederland. In het tweede kwartaal van dit jaar zijn ruim 15.000 vergunningen afgegeven voor nieuw te bouwen huizen. Dat is twee keer zoveel als een jaar eerder. Dit meldt het CBS.

Het beeld sluit aan op de stijging van het aantal transacties en investeringen in woningen. Maar ook in de stijging van de omzet van bouwbedrijven.

Provincies
Behalve in Groningen, zijn in alle provincies meer bouwvergunningen afgegeven.  In Noord-Holland is de stijging het sterkst, daar verdriedubbelde het aantal bijna. In Drenthe, Noord-Brabant en Limburg werden twee keer zoveel vergunningen afgegeven. Groningen blijft achter; daar werd een kwart minder bouwvergunningen afgegeven dan een jaar eerder.

Heeft u een bouwvergunning/omgevingsvergunning nodig? Laat EN Vastgoed u adviseren en ondersteunen bij deze aanvraag. Zo voorkomt u onaangename  verrassingen.

 

Archief

Bedrijfsfilm

Waarom EN vastgoed advies

 • Wij bieden een totale oplossing voor vastgoed, vergunningen en overige diensten voor bestaande bouw, nieuwbouw en BOG
 • Helder en eenduidig tarieven.
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij maken weinig fouten omdat er meerdere controles plaats vinden in het proces.
 • Wij leggen u niet vast door middel van contracten of opstart kosten.

EN vastgoed advies

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 30 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren. EN Vastgoed advies EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumenten...

Over ons

Onze klanten

Meer klanten

Blog

 • 30-01-2020

  Van stagiair tot parttime medewerker

  Van stagiair tot parttime medewerker bij EN Vastgoed Advies. Gefeliciteerd .. Meer weten

 • 14-11-2019

  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm